Megtanulható-e a sikeres tőzsdei kereskedés?

OkosTőzsde

OkosTőzsde

Lassan vége a nyárnak és a szabimnak :) :(

2017. augusztus 22. - kerzooo

balaton.jpg

Sziasztok!


Örülök is meg nem is. Az egyik szemem sír, a másik nevet.... És még lövöldözhetném a közhelyes idézeteket. Az ok, hogy vége felé közelít a nyár, és vége felé közelít a szabadságra szánt kikapcsolódásom a családdal. DE közelít a gyakorlás folytatása! Annyira élvezem, hogy várom a szeptembert amikor tartósan gép elé kerülök és folytathatom a gyakorlást, mert mielőbb el akarom érni a célom!


Célok


Erről még nem is igazán írtam. Ez nagyon fontos. Ez hajt, és nálam igen egyszerű: Olyan eszközt keresek az életembe, amivel földrajzi kötöttségek nélkül kereshetek pénzt úgy, hogy másoktól teljesen független lehesek. Én a november-december-január-február hónapokat Tenerifén kívánom eltölteni, mert hosszú távon nem tetszik a hideg időjárás :) Ennyi. És ezt el is fogom érni és kész! :)

Szóval most csak ennyi a kis nyaralásom közepedte.... hamarosan folytatom...

A bejegyzés trackback címe:

https://okostozsde.blog.hu/api/trackback/id/tr5912771336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása